Våra katters släktträd


CHSE*Mojowito´s Intenzo

King, som vi kallar honom, är född den 25/9 2017. Han är brunmaskad-vit (NEM n 09) och är Champion. King är så ståtlig och fin med sin tjocka långa päls och han är väldigt snäll, lekfull och pratig. King är kastrerad efter att ha fått 8 fina kattungar tillsammans med Queen (A- och B-kullen). King ägs av och bor hos vår granne. SE*Vallby´s Moo

Bumbelbee som vi kallar honom, är född den 24/4 2019. Han är blåagoutimaskad (NEM a 21). Bumbelbee är mycket tillgiven och gillar att kela och bli buren. Han är en fantastiskt vacker katt med mjuk ljusgrå päls och safirblå stora ögon. Bumbelbee är kastrerad efter att ha fått 3 ungar med Queen (C-kullen) och 9 ungar med Inezza (D- och E-kullen). Bumbelbee ägs av och bor nu permanent hos sin tidigare fodervärdsfamilj.

SE*Silvanders Amira

Amira är dotter till Bumbelbee och Inezza och är född den 5/1 2021. Hon är blåagoutimaskad (NEM a 21). Amira är en söt och gosig tonåring, full av lek och bus. Amira är fertil och är tänkt att bli vår kommande avelshona. Amira bor hos oss.


GICSE*PetaredKatten´s Queen

Queen är född den 8/7 2016. Hon är brunagoutimaskad-vit (NEM n 09 21). Hon är en riktig skönhet tycker vi - och kattdomarna håller med: Hon har fått certifikat varje gång hon har varit på utställning och är Grand International Champion. En av Queens många fina sidor är att hon är otroligt lugn och trygg i sig själv. Queen är nu kastrerad efter att ha fått 11 kattungar (A-, B- och C-kullen), dessutom har hon varit amma till tre sibiriska kattungar. Queen bor hos oss.

SE*Silvanders Inezza

Inezza är dotter till King och Queen och är född den 4/4 2019. Hon är brunagoutimaskad-vit (NEM n 09 21). Inezza är en riktig tuffing - nyfiken, framåt och orädd. Inezza har blivit BIV (bäst i variant) när hon ställdes ut på utställning som ungdjur. Inezza har fått 9 ungar med Bumbelbee (D- och E-kullen) och 5 ungar med SE* Corda Dreams´Chiron El Corazo´n (F-kullen). Inezza är kastrerad och bor hos oss.