Våra katter

CHSE*Mojowito´s Intenzo

King, som vi kallar honom, är född den 25/9 2017. Han är brunmaskad-vit (NEM n 09) och är Champion. King är så ståtlig och fin med sin tjocka långa päls och han är väldigt snäll och lekfull. Han kommer alltid och möter oss i dörren när vi kommer hem och är härligt "pratig". King är kastrerad efter att ha fått 8 fina kattungar tillsammans med Queen. 

SE*Vallby´s Moo

Moo, eller Bumbelbee som vi kallar honom, är född den 24/4 2019. Han är blåagoutimaskad (NEM a 21). Bumbelbee är mycket tillgiven och gillar att kela och bli buren. Han är en fantastiskt vacker katt med mjuk ljusgrå päls och safirblå stora ögon. Bumbelbee är vår avelshane.

GICSE* PetaredKatten´s Queen

Queen är född den 8/7 2016. Hon är brunagoutimaskad-vit (NEM n 09 21). Hon är en riktig skönhet tycker vi - och kattdomarna håller med: Hon har fått certifikat varje gång hon har varit på utställning och är Grand International Champion. En av Queens många fina sidor är att hon är otroligt lugn och trygg i sig själv.

SE*Silvanders Inezza

Inezza är dotter till King och Queen och är född den 4/4 2019 och är brunagoutimaskad-vit (NEM n 09 21). Inezza är en riktig tuffing - nyfiken, framåt och orädd. Hon är stark, snabb och smidig och hon kurrar så njutbart högt när hon myser att det hörs lång väg. Inezza har blivit BIV (bäst i variant) när hon ställdes ut på utställning som ungdjur.